Tag Archive | "clínic"

Xavi Bassas i Dani Miret oferiran un clínic de formació gratuït a Rubí


 

El CEB Sant Jordi i el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet organitzaran el proper dilluns 13 de març dos clínics de formació per a entrenadors al Pavelló CEB Sant Jordi de Rubí (c/Cervantes S/N, Escola Montserrat) a partir de les 18.30 i fins les 21.30 amb la ponència dels tècnics Xavi Bassas i Dani Miret amb entrada gratuïta.

Dani Miret serà el primer ponent del clínic (18.30 a 20) abordant el tema ‘Construcció ofensiva sense bloqueigs des del 1c1 fins el 3c3: detalls i principis’, posant en pràctica molt del treball que es duu a terme a les categories inferiors del Joventut de Badalona on aquest prometedor entrenador és el responsable de l’equip júnior.

De 20 a 21.30 Xavi Bassas, experimentat tècnic actualment a les files de la UE Montgat, tocarà l’altre cara de la moneda, la perspectiva defensiva: ‘Construcció defensiva sense bloqueigs des del 1c1 fins el 3c3: detalls i principis.’

Per més informació relacionada amb l’esdeveniment podeu entrar a la pàgina del Comitè Tècnic.

Posted in EventosComentarios desactivados

El 8 de desembre la UE Sant Cugat torna a apostar per la formació amb un clínic gratuït de la mà de Millera i Díez


 

La Unió Esportiva Sant Cugat organitza un clínic gratuït per a entrenadors i entrenadores el dijous 8 de desembre a la tarda a la ZEM Rambla del Celler

Les inscripcions es poden fer fins al dia abans a través del formulari online habilitat pel club i s’hi poden inscriure tots els entrenadors i entrenadores interessats. Els ponents seran Jordi Millera, entrenador de categories inferiors al SESE i exjugador professional a l’ACB, i l’experimentat Joan Carles Díez, amb una dilatada carrera al bàsquet femení d’elit.

Eduardo Ferrer, vicepresident: “A la UESC apostem per la formació per aconseguir assolir un bon nivell esportiu. La direcció tècnica està fent una gran feina i una nova prova és aquest clínic. Estem convençuts que aprofitant aquestes oportunitats avançarem en l’objectiu de tenir bons entrenadors, capaços de formar una base de jugadors que sàpiguen explotar el millor de si mateixos

Ramon Cuñé, director tècnic: “Tenim l’ocasió de portar a dues persones d’un alt nivell professional a Sant Cugat i és una oportunitat única pels entrenadors i entrenadores poder aprendre al costat de dos formadors com el Jordi Millera i el Joan Carles Díez.”

 

Posted in Destacado, EventosComentarios desactivados

Marcel Roca impartirà un clínic de formació a Sant Cugat


 

Dins el Pla de Formació per a entrenadors, la Unió Esportiva Sant Cugat acollirà el proper dimarts, 25 de març a les 19.00 al Pav1 de Sant Cugat, un clínic a càrrec de l’entrenador Marcel Roca i Méndez. La sessió formativa portarà per títol “Implantació i evolució de conceptes defensius de preinfantils a cadets. Normes i conceptes bàsics que faciliten i augmenten la defensa”.

En Marcel Roca impartirà el clínic amb la col·laboració de l’equip Infantil femení de la UESC; les jugadores posaran en pràctica a la pista situacions de joc reduït, on s’aniran aplicant els diferents conceptes i normes defensives. Posteriorment, s’obrirà un torn de preguntes dels entrenadors.

A més dels entrenadors, la sessió també restarà oberta a jugadors i col·laboradors de la Unió Esportiva Sant Cugat i als mitjans de comunicació.

UESC

Posted in EventosComentarios desactivados

Jaume Ponsarnau va brillar amb llum pròpia al Clínic de Nadal del CE Escola del Carme


 

Jaume Ponsarnau va mostrar els seus coneixements al públic sabadellenc

El passat divendres 20 de desembre, al Pavelló de Sabadell Sud, va tenir lloc el tradicional Clínic de Nadal que organitza el CE Escola del Carme. Aquest any el clínic va anar a càrrec de l’ex-entrenador del Manresa, Jaume Ponsarnau, que va parlar del joc sense pilota i de l’ocupació dels espais. L’acte que va durar una hora mitja va comptar amb la participació de jugadores dels equips sèniors i júniors del club que van poder gaudir de les explicacions del gran tècnic català que es va mostrar molt entusiasmat i participatiu en tot moment.
Des d’aquestes línies el club sabadellenc vol donar les gràcies al Jaume Ponsarnau per poder comptar amb la seva  presència i a tots i totes les assistents que un cop més ens van voler acompanyar en aquest
Cínic de Nadal 2013.

CEEC

Posted in EventosComentarios desactivados

Jaume Ponsarnau impartirà els seus coneixements a Sabadell de la mà del CE Escola del Carme i el seu tradicional Clínic de Nadal


 

El CE Escola del Carme torna a presentar un cartell tècnic de luxe

Un any més el Club Esportiu Escola del Carme organitzarà el seu tradicional Clínic per a entrenadors de Nadal que tornarà a comptar amb la presència d’un tècnic de prestigi com a ponent, en aquest cas l’entrenador targarí Jaume Ponsarnau (ex-Manresa a ACB i actualment ajudant de la selecció espanyola absoluta) que centrarà els seus coneixements en “El joc sense pilota. Ocupació d’espais”.

Les explicacions d’en Jaume Ponsarnau les duran a terme les jugadores del club sabadellenc mentre que l’assistència a l’esdeveniment, tant per entrenadors com per a aficionats és totalment gratuïta i es desenvoluparà al Pavelló del Sud (Pardo Bazan 17, Sabadell) el proper divendres 20 de desembre a les 20.45. Una gran ocasió per aprendre de la mà d’un dels grans mestres del bàsquet nacional en l’actualitat.

Posted in EventosComentarios desactivados

Clínic per a entrenadors de formació en el marc del Top Bàsquet


 

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper divendres 6 de desembre i amb la col·laboració de l’Escola Pia Sabadell, dos clínics de formació a càrrec dels Seleccionadors Catalans Cadets.

Els clínics, que s’emmarquen dins el torneig Topbasquet de Sabadell, es realitzaran el divendres 6 de desembre de 10 a 11:30h i de 12 a 13:30h.

A qui van dirigits els clínics?

- A totes les persones del programa de pràctiques dels cursos de “Certificat de Formació”, “Curs de Categoria Sènior” i “Curso de Entrenador Superior”. Cada clínic valida com a 2 hores.

- A tots els entrenadors/es interessats en la seva formació continuada.

On es duran a terme els clínics?

Els clínics tindran lloc al Pavelló de l’Escola Pia (c/ Garcilaso, 99 – Sabadell).

- Clínic 1: El treball de la presa de decisions: dels fonaments a les situacions de joc col·lectives

- Dia i hora: divendres 6 de desembre de 10 a 11:30h

- Ponent: Ramon Reigada (Seleccionador cadet masculí. Entrenador Superior de Bàsquet)

- Clínic 2: Principis del joc col·lectiu: espais, mitjans i objectius. Del 3×3 al 5×5

- Dia i hora: divendres 6 de desembre de 12 a 13:30h

- Ponent: Isaac Pujol (Seleccionador cadet femení. Entrenador Superior de Bàsquet)

Preu i Inscripcions

- El preu de cada clínic és de 10€

- La inscripció es farà de forma presencial a la instal·lació el mateix dia del clínic. El pagament s’haurà d’efectuar en metàl·lic (no targeta de crèdit) i a ser possible amb la quantitat exacta.

Normativa

- Cal ser puntual

- Durant el clínic no es pot fer cap tipus d’enregistrament (foto, vídeo…)

- Les persones que validen l’activitat com a hores del programa de pràctiques han d’assistir durant tot el clínic.

CE Escola Pia Sabadell

 

Posted in Categorías inferiores, EventosComentarios desactivados

Cartell de luxe al Clínic que organitza a Barcelona el B.A.M. amb Xavi Garcia, Mateo Rubio i Lucas Mondelo


 

El Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) organitza un clínic tècnic per a entrenadors d’alt nivell dins el marc del seu 85è aniversari que converteixen el club barceloní en un dels més antics de la Ciutat Comtal. Part d’aquesta representació de prestigiosos tècnics té certa relació amb la comarca del vallès ja que dos dels tres ponents d’aquests clínics han dirigit equips vallesans en els darrers anys.

El dilluns 27 de maig Xavi Garcia a les 19.30, especialista en coaching i entrenador nacional amb experiència com a equips com Sabadell Bàsquet, Manresa, Vic o Guipúscoa, parlarà de L’aspecte mental i emocional a l’Ateneu Montserrat (c/Torre d’en Damians 6, BCN). Un dia més tard, 28 de maig, i a la mateixa hora li tocarà el torn a Mateo Rubio, tècnic d’equips com el Montcada, Hospitalet i que en el present curs ha dirigit el Trouville uruguaià, que encapçalarà un clínic anomenat Com estar preparat? al Pavelló de l’Espanya Industrial.

Una setmana més tard, dilluns 3 de juny, Lucas Mondelo, seleccionador espanyol femení un un dels tècnics nacionals més prestigiosos fora de les nostres fronteres parlarà a l’Ateneu Montserrat de 8 formes de defensar el bloqueig directe.

Per participar a aquestes xerrades tècniques, que són gratuïtes, tan sols cal inscriure’s a 30horesbam@gmail.com o també es pot sol·licitar informació.

Posted in EventosComentarios desactivados

Joan Montes ensenyarà a construir el contraatac al Clínic de Nadal del CE Escola del Carme


 

El Club Esportiu Escola del Carme de Sabadell organitzarà el proper divendres 21 de desembre el seu tradicional Clínic de Nadal que, en aquesta ocasió, comptarà amb la ponència del tècnic Joan Montes, reputat entrenador lligat durant molts anys a la disciplina del FC Barcelona arribant a dirigir el primer equip d’ACB i responsable de la pedrera blaugrana en els darrers temps.

El tècnic barceloní centrarà la sessió, realitzada amb jugadores del club carmelità, en l’el·laboració del contraatac i com treballar aquest aspecte del joc.

El clínic es farà al Pavelló Sud de Sabadell (c/Pardo Bazan 17) i la seva entrada és completament gratuïta. Marqueu en vermell el dia 21 de desembre a les 20:30 h.

Posted in Categorías inferiores, EventosComentarios desactivados

Jaume Ponsarnau ofereix avui a Terrassa un clínic sobre construcció de la defensa. El proper dilluns serà el torn de Salva Maldonado amb les claus del contraatac


 

CLÍNICS A TERRASSA A CÀRREC DE JAUME PONSARNAU I SALVA MALDONADO

 

Avui dijous 26 de Novembre Terrassa acollirà un clínic a càrrec de Jaume Ponsarnau, entrenador de l’Assignia Manresa de l’ACB; en el marc dels actes de ‘Terrassa, Ciutat del Bàsquet Català 2012′. El tema principal serà ’Construcció d’una defensa’, i el clínic tindrà lloc a les 20h al Pavelló de Can Parellada, (PAVELLÓ CAN PARELLADA, C/ EUROPA S/N JUNT CAMP FUTBOL – 08228 TERRASSA).

El proper dia dilluns dia 26 de Novembre hi haurà un segon clínic, en aquest cas a càrrec de Salva Maldonado, tècnic del Fiatc Joventut de Badalona del’ACB, on el tema a tractar serà ”Contraatac, conceptes i detalls”. Aquest segon clínic començarà a les 19:30 hores al CENTRE D’ESPORTS BONAIRE (SABADELL, S/N (POLIESPORTIU – 08225 TERRASSA).

En ambdós clínics l’accés és lliure i s’hi espera una bona afluència de públic.

G. Farré

 

 

Posted in EventosComentarios desactivados

Alfred Julbe parlarà de tècnica individual al IV Clínic de Montornès del Vallès


 

Alfred Julbe compartirà els seus coneixements a Montornès

El club del veí Vallès Oriental CB Vila de Montornès organitzarà el proper 10 de setembre el seu IV Clínic d’Especialització dins el marc del torneig de presentació de l’entitat verda, que arriba a la seva dotzena edició, i dels actes de festa local que tenen lloc aquests dies. El ponent d’aquest interessant clínic totalment gratuït serà el tècnic Alfred Julbe, amb una prestigiosa i dilatada carrera amb experiència a ACB amb equips com el Joventut de Badalona (campió de la Copa del Rei), Amway Zaragoza, Cáceres o CB Girona entre d’altres. El tècnic català centrarà el seu clínic en “Exercicis pràctics de tècnica individual aplicats a la tàctica col·lectiva”, de manera que pot ser una ponència molt útil per tots els tècnics de categories inferiors interessats.

El clínic es durà a terme al pavelló municipal de Montornès del Vallès (Gran Vial S/N) el dilluns 10 de setembre a les 20.00 . Podreu trobar més informació a www.cbvilademontornes.es

Posted in EventosComentarios desactivados

Clínic de Ricard Casas divendres 6 de Juliol a Terrassa: “Atac amb quatre oberts i un interior” i “Atac amb cinc oberts”


 

Ricard Casas, en la seva etapa com a tècnic del Menorca a l'ACB (foto: planeta acb)

Aquest divendres 6 de juliol a les 19:30h. al Pavelló del Pla del Bonaire de Terrassa (c/ Sabadell s/n, 08225) tindrà lloc un clínic per a entrenadors impartit pel tècnic Ricard Casas, enmarcat en els actes de Terrassa Ciutat del Bàsquet Català 2012.

Ricard Casas, natural de Manresa i actual entrenador del Lleida Bàsquet de LEB Or, exposarà els temes “Atac amb quatre oberts i un interior” i “Atac amb cinc oberts”.

Ricard Casas té una àmplia experiència com a tècnic nacional havent estat entrenador del CB Montcada, el Bàsquet Manresa, el Sant Josep de Girona i el CB Tarragona, entre d’altres equips, en catgories FEB. A l’ACB ha estat tècnic del Bàsquet Manresa, el Pamesa Valencia i el Menorca Bàsquet. Actualment és el tècnic del Lleida Bàsquet de LEB Or i en l’últim Europeu va formar part del cos tècnic de la selecció espanyola absoluta sent un dels assistents de Sergio Scariolo. També ha estat seleccionador Sub-18 i Sub-20 d’Espanya.

G. Farré

Posted in EventosComentarios desactivados

Èxit d’acollida del Clínic de Josep Mª Izquierdo a Sant Quirze


 

El passat dia 7 de Maig va tenir lloc a les instal·lacions del Sant Quirze Bàsquet Club el Clínic d’Especialització “Defensa de la línia de passi al costat de la

Izquierdo va compartir els seus coneixements amb els assistents al Clínic

pilota i al costat contrari”, a càrrec d’en Josep Mª Izquierdo, entrenador de reconegut prestigi, que ho ha estat de clubs tan importants com la Penya i el Real Madrid, a les lligues LEB i ACB.
L’esdeveniment va estar organitzat per l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol, amb el suport de la Federació i del Departament d’Esports de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb l’assistència del President de l’Associació Catalana d’Entrenadors de Catalunya, Sr. López.
La convocatòria va aplegar més de 60 entrenadors d’arreu de Catalunya i va ser un èxit de participació. Les demostracions a pista van comptar amb la col·laboració de jugadors infantils i cadets del SQBC.

 

Posted in EventosComentarios desactivados

Clínic d’especialització de Josep Maria Izquierdo a Sant Quirze del Vallès


 

Izquierdo alliçonant a l'uruguaià Barrera en la seva etapa a Lugo

L’experimentat entrenador Josep Maria Izquierdo (Joventut de Badalona, Breogán Lugo, Melilla, CB Hospitalet, Adepal Alcázar, etc) oferirà avui un clínic d’especialització al Gimnàs Municipal de Sant Quirze del Vallès organitzat per  l’Associació Catalana d’Entrenadors de Bàsquet i amb la col·laboració del Sant Quirze Bàsquet Club. El tema de la conferència serà “Defensa de la línia de passi al costat de la pilota i al costat contrari”, en una ponència que tan pot ser interessant pels tècnics d’equips de competició com pels de formació donada l’experiència que pot aportar al respecte un entrenador com Izquierdo amb una llarga trajectòria com a entrenador a categories professionals.

El clínic es celebrarà al Gimnàs Municipal de Sant Quirze (Av. Arrahona S/N) avui dia 7 de maig a les 20.00.

 

Posted in EventosComentarios desactivados

Ponsarnau i Marco porten el seu bàsquet al pavelló del Sant Nicolau


 

Jaume Ponsarnau amb els jugadors del CE Sant Nicolau

El pavelló de Sant Nicolau va ser l’escenari per tercer any consecutiu d’un clínic impartit pel Jaume Ponsarnau, primer entrenador de l’equip Assignia Manresa de la lliga Endesa, fruït de la vinculació entre ambdós clubs. L’acte es desenvolupà el dimarts 14 de febrer i comptà amb la presència de més d’un centenar de persones entre tècnics i públic en general.

El Clínic, que aquest any i gràcies a la col.laboració del comitè tècnic de la Federació Catlana de Basquetbol serví per convalidar crèdits per als cursos d’entrenadors, també va comptar amb la participació del segon entrenador del club manresà, Carles Marco, que mostrà diverses “Situacions d’atac del bloqueig directe” en funció de les variants defensives de l’equip rival. Marco, que comptà amb la participació de jugadors dels equips cadet i junior del club,va exposar exemples basats en la seva època com a jugador i també de més recents de la seva experiència com a entrenador ajudant de l’Assignia Manresa.
Després del Carles Marco arribà el torn del Jaume Ponsarnau amb la seva sessió sobre “Construcció de sistemes de joc”. El tècnic de Tàrrega explicà com convertir sistemes inicialment rígids en sistemes vius que s’adapten als jugadors disponibles i als objectius de desenvolupament tècnic en categories formatives. També exposà les diferències entre sistemes a categories formatives i categories d’alta competició, marcades per la immediatesa en els resultats. Per desenvolupar la sessió, el tècnic del Assignia Manresa va comptar amb la col.laboració de jugadorsdel sènior B i sots-21 masculins del Club Esportiu Sant Nicolau que aplicaren a la perfecció els conceptes suggerits pel Jaume Ponsarnau.

CE Sant Nicolau

Posted in EventosComentarios desactivados

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos