Tag Archive | "creu alta sabadell"

4a edició del 3×3 de Nadal d’Escola del Carme i Creu Alta a Sabadell


 

Per 4t any consecutiu, el Club Esportiu Escola del Carme organitza juntament amb el Creu Alta Sabadell Bàsquet, el torneig 3×3 de Nadal. Igual que en la darrera edició, l’escenari d’aquest gran espectacle serà el pavelló de Can Balsach. Degut a l’èxit de les anteriors edicions, en aquesta edició s’amplia el nombre de categories participants que seran: pre-mini, mini, infantil i cadet, tant femení com masculí.
El torneig es celebrarà el dimecres 23 de desembre, de 10:00h a 18:00h i tindrà un preu molt assequible de 15 euros per equip, gràcies a la important col·laboració de l’acadèmia d’anglès de la nostra ciutat International House.
La data límit per inscriure’s és el dijous 17 de desembre.

Podeu inscriure-us aquí

Posted in EventosComentarios desactivados

El 3×3 nadalenc d’Escola del Carme arriba un any més amb novetats


 

Un any més, i ja en van tres de seguits, el Club Esportiu Escola del Carme organitza el seu 3×3, tot un clàssic la vigília de Nadal. Les novetats d’aquest any són dues molt destacades: la primera és que l’organització es farà conjuntament amb el Creu Alta Sabadell Bàsquet; la segona és que s’ha canviat la pista de joc, passant de la pista de l’escola, al pavelló de Can Balsach evitant així la humitat o possibles pluges que puguin aparèixer en aquestes dates nadalenques.

Aquesta edició es realitzarà de 9.00 a 14.00 el dia 24 de desembre en les categories pre-mini, mini i infantil tant masculí com femení. El preu és simbòlic: 12 euros per equip, gràcies a la important col·laboració de l’acadèmia d’anglès sabadellenca International House. La data límit per inscriure’s és el 18 de desembre. Tingueu en compte que les places són limitades.

Us podeu inscriure a aquest esdeveniment tot fent clic aquí.

 

Posted in Categorías inferiores, EventosComentarios desactivados

Cadet ‘A’: El Sabadell Bàsquet obté el pas a Interterritorial al derbi davant el Creu Alta (72-56)


 

SABADELL BÀSQUET 72 – CREU ALTA SABADELL 56

Els de negre van certificar el seu pas a Interterritorial

En una freda tarda els jugadors del Sabadell Bàsquet es van poder imposar en un vibrant partit a un Creu alta molt lluitador i motivat.
El partit va començar amb els locals molt concentrats i amb un nivell d’encert de cara a cistella  excel·lent, 21-11.  Al segon període l’escenari va canviar radicalment, els de la Creu Alta, van començar a dominar el ritme del partit. La major concentració i agressivitat als dos costats de la pista, feia que totes les pilotes dividides fossin pels visitants, als darrers 5 minuts un parcial de 6-16 no deixava cap
dubte (13-26 en total). 34-37 al descans amb un triple sobre la botzina del Creu Alta.

Al tercer quart, el Sabadell Bàsquet va tornar a imposar el seu ritme, ajustant la defensa i buscant millors opcions ofensives. La reacció local es va plasmar en un parcial de 22-12. El període definitiu va confirmar el bon joc dels locals, que van mantenir una bona renda al  marcador (sempre superior als deu punts) però sobretot controlant el ritme del matx i sense donar opció a la sorpresa.
Amb aquesta victòria el Sabadell Bàsquet certifica la seva classificació per la categoria d’Interterritorial, a falta de dos partits. Es confirma el bon joc i la progressió de l’equip dirigit pel Ricard Tomás, que està treballant molt dur per millorar dia a dia i continuar evolucionant individual i col·lectivament.

Sabadell Bàsquet: Giralt 4, Canudo 4, Ureta 6, Santín 14, Marsol 9, Ramiro 6, Jiménez 13, Contreras 16.

Sabadell Bàsquet

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

GUIA OFICIAL DE CAMPUS D’ESTIU: Entra i coneix els millors Campus!La GUIA OFICIAL DE CAMPUS D’ESTIU té com a objectiu difondre i dónar a conèixer al públic tots els detalls i la informació dels Campus d’estiu de tots aquells clubs que han acollit favorablement la proposta de Basketvalles.com de formar part d’aquesta guia. Des d’aquestes paraules volem agraïr a aquests clubs la seva confiança en nosaltres i la seva inversió simbòlica tot esperant que el fet d’aparèixer en aquesta guia signifiqui un impuls en l’èxit dels seus respectius Campus. A continuació, us presentem les diverses propostes de Campus d’estiu del Creu Alta de Sabadell, JE Terrassa, Sant Nicolau, CN Terrassa, CB Sant Pere, UE Barberà i el II Campus de tecnificació Jonathan Ramírez, tots ells Campus que permetran a tots els nens/es gaudir de les vacançes i aprendre i millorar amb l’esport que més ens agrada i apassiona:


14è CAMPUS D’ESTIU CREU ALTA SABADELL

El Creu Alta Bàsquet de Sabadell organitza la seva 14ª edició del Campus d’Estiu, del 25 de Juny al 27 de Juliol, obert a nois i noies de 5 a 16 anys d’edat i per a tots els nivells de bàsquet, tant per practicants com per no practicants. Els objectius del Campus del Creu Alta de Sabadell son la diversió i la millora en els fonaments del bàsquet, a través de partits, concursos, piscina i jocs. El Campus tindrà lloc al Poliesportiu de Cal Balsach i a Can Marcet, en ambdós casos en horari de 9:30 a 14:00h. i amb obertura de portes a les 8:30h. A Cal Balsach hi ha dues opcions d’inscripció: OPCIÓ 1: Bàsquet de 9:30h. a 14:00h. i OPCIÓ 2: Bàsquet de 9.30 a 12.00h i piscina de 12.00 a 14.00h. A Can Marcet hi haurà Bàsquet de 9.30 a 12.00h. i piscina de 12.00 a 14.00h.

Els preus del Campus del Creu Alta de Sabadell son: Can Marcet 60€/setmana, Cal Balsach 60€/setmana (només bàsquet) i 70€/setmana si s’escull la modalitat de bàsquet + piscina. Promocions i descomptes: Un 3er germà és gratuït, obsequi d’un equipatge (samarreta i pantaló) per cada nen/a inscrit.

Lloc web: http://www.creualtabasquet.cat/campus

Inscripció on-line: Inscripció Campus Creu Alta Sabadell

Més informació: Cal Balsach Dilluns, Dimecres i Divendres de 17 a 21h, i al 638.879.251

 

JET BÀSQUET CAMPUS 2012

La JET organitza del 25 de Juny al 27 de Juliol el Campus d’estiu 2012 al Pavelló de Sant Llorenç, ja que per infraestructura i el fet de tenir piscina dins les mateixes instal.lacions, reuneix millors condicions que el Pavelló de Can Jofresa. El Campus està obert a tothom, tant de dins com de fora del club, per a nens i nenes de 6 a 16 anys d’edat, i té un objectiu doble: per una banda fer aprendre els fonaments bàscis del bàsquet als més inexperts, i per altra banda perfeccionar i millorar els coneixements dels més experts, sempre treballant amb grups adaptats al nivell i l’edat dels participants i amb la supervisió de tècnics titulats.

El Campus serà en horari de 9:00 a 13:30, amb mitja hora prèvia a l’inici i una altra mitja hora posterior al final com a servei de recollida totalment gratuït. Els preus són de 40€/setmana per nen/a i amb descompte del 20% per germans i germanes, i de 15€ si la inscripció és per les 5 setmanes (de 195€ a 180€). A més, per inscriure’s abans del 15 de Juny, hi ha un descompte del 5%.

Les inscripcions es poden fer a les oficines de la JET (Zona Esportiva Municipal Can Jofresa C/ Badalona, 4 CP 08223) en horari de 18h. a 21h. dilluns, dimecres o divendres i a la seva web www.jeterrassa.com

Tríptic informatiu en PDF: JET Campus tríptic

Lloc web: inscripció via formulari on-line

Per a més informació: telèfon 610.058.946 | e.mail campusjetbasketvalles@gmail.com | www.jeterrassa.com

 

CE SANT NICOLAU CAMPUS 2012

El CE Sant Nicolau organitza enguany la seva 7ª edició del Campus d’estiu, per a esportistes de 7 a 15 anys d’edat i enfocat a tots aquells qui vulguin aprendre o perfeccionar les seves habilitats basquetbolístiques. Dirigit pel jugador del Sabadell Sant Nicolau i ex jugador ACB, Francesc Cabeza, comptarà amb la presència de jugadors professionals i entrenadors titulats que realitzaran entrenaments adaptats al nivell de cada esportista. Per la present edició està confirmada la presència del pivot nord-americà de l’Assignia Manresa, Josh Asselin, a més d’altres jugadors.

El Campus del Sant Nicolau obrirà portes a les 7:45 i començarà l’activitat a les 9 i fins les 13h. A partir de llavors i fins les 13:30 hi haurà el servei de recollida, i de 13:30 a 15h. servei de menjador per 7,20€ al menjador de l’Escola. Enguany hi haurà nous espais. La Pista Coberta d’Atletisme es convertirà, juntament amb el Pavelló de Sant Nicolau, en una segona seu immillorable del Campus 2012 durant el primer torn (del 25 de Juny al 29 de Juny) i el tercer torn (del 9 de juliol al 13 de Juliol). El quart i cinquè torn del campus es farà exclusivament al Pavelló de Sant Nicolau i a la Bassa de Sant Oleguer. Durant el segon torn no hi haurà Campus ja que tota l’activitat es realitzarà a la casa de Colònies de El Collell (Preu Setmana de Colònies: 375 €).

Els preus del Campus són els següents: Una setmana de Campus 85€, quatre setmanes de Campus 305 € (sense quedar-se a dinar, no inclou la setmana de colònies), quedar-se a dinar, 7,20 €/dia, setmana de Colònies 375 €.

Lloc web d’inscripció: http://www.cesantnicolau.com/campus d’estiu 2012

Tríptic informatiu en PDF: sant nicolau campus basquet

Més informació: e-mail basquet@cesantnicolau.com | telèfon: 937.274.123 amb horari d’atenció de 17:30h. a 19:30h.

CAMPUS D’ESTIU CEB SANT JORDI 2012

El campus de matí (poliesportiu) està dirigit a nens i nenes d’edats compreses entre els 5 i 12 anys, és a dir, nascuts entre 2000 i 2006 (ambdós inclosos). Campus poliesportiu en el qual es practiquen múltiples activitats: diferents esports, tallers, jocs, piscina, sortides, etc. Independentment de totes aquestes activitats, aquest campus fa èmfasi en un esport en concret, el bàsquet. (iniciació i perfeccionament de l’esport). L’horari d’aquesta modalitat de campus serà de 10.00 a 14.00.

El campus de tarda (tecnificació) està dirigit a nens i nenes d’edats compreses entre els 7 i 13 anys, és a dir, nascuts entre el 1999 i 2004 (ambdós inclosos).és un campus de tecnificació de bàsquet en el qual es realitzen exercicis específics i activitats competitives per tal de millorar les aptituds tècniques i tàctiques dels diferents jugadors. L’horari d’aquesta modalitat de campus serà de 18.00 a 20.00.

El campus rubinenc es celebrarà a partir del 2 de juliol i fins el 31 del mateix mes a les instal·lacions del CEB Sant Jordi (C/Cervantes s/n Rubí).

Lloc web (informació sobre preus i inscripció)https://sites.google.com/site/cebsantjordi/noticies/campus2012

Més informació: De 17.00 a 20.00 a les instal·lacions del CEB Sant Jordi

2n CAMPUS D’ESTIU CB SANT PERE

El CB Sant Pere organitza, per segon any consecutiu, el seu Campus d’Estiu 2012 del 25 de Juny al 20 de Juliol, obert a nens i nenes de 6 a 16 anys d’edat i per a tots els nivells de bàsquet, amb grups de treball adaptats a totes les edats, nivells i necessitats: des d’una orientació més tècnica fins a una de més lúdica, sempre sota la direcció i supervisió d’entrenadors titulats. La inscripció és totalment flexible i es dona llibertat total per inscriure’s a qualsevol de les 4 setmanes.

Es fan sortides setmanals a la piscina de Vallparadís per refrescar la calor de l’estiu i l’horari del Campus és des de les 9:00 fins les 13:00h., amb servei d’acollida gratuït a partir de les 8:30 i de recollida fins les 13:30h. Bàsquet, diversió i piscina al Campus del Sant Pere per uns preus totalment adaptats a la realitat econòmica actual: 40€/setmana per nen/a. A més a més, el Sant Pere aplica importants descomptes: el teu germà o germana gaudeix d’un 20% de descompte en el preu total de la seva inscripció, si t’inscrius a les quatre setmanes de Campus gaudiràs d’un descompte espectacular (paga 140€ enlloc de 155€), si t’inscrius abans del 15 de juny, a sobre, un 5% de descompte sobre la inscripció total.

Les incripcions resten obertes a la secretaria del CB Sant Pere en horari de tardes (Telèfon 93 731 51 35 c/ Major de Sant Pere, 63. CP 08222).

Tríptic informatiu en PDF: Tríptic informatiu Campus CB Sant Pere

Lloc web: inscripció mitjançant formulari on-line

Per a més informació: e-mail cbsantpere@gmail.com | 627.338.285 |  Facebook/cbsantpereterrassa | Twitter/cbsantpere

 

CN TERRASSA – CAMPUS D’ESTIU I CAMPUS DE TECNIFICACIÓ PER A CADETS I JÚNIORS

El CN Terrassa organitza enguany, apart del seu tradicional campus d’estiu, un campus de tecnificaci ó i perfeccionament per les categories de Cadet i Junior.

El Campus tradicional, que tindrà lloc entre el 25 de Juny i 6 de Juliol (1er torn) i  el 9 de Juliol i 20 del mateix mes (2n torn), està obert a nens i nenes de 6 a 13 anys d’edat i tindrà un horari de matí i tarda, amb possibilitat de servei de menjador. L’horari de matí serà de 10 a 13h., amb possiblitat d’ampliació amb el servei de menjador per acabar a les 15h., i el de tarda de 16 a 18:30h. Per consultar totes les combinacions possibles d’horaris, servei de menjador i torns, podeu consultar el PDF informatiu que trobareu a continunació.

Preus Campus 6-13 anys

Hi ha una gran variabilitat de preus segons la modialitat escollida degut a les diverses combinacions possibles. El preus oscil.len entre els 100 i 410 euros entre l’opció més econòmica i la més cara per als socis, i entre els 115 i 450 euros per als no socis, sempre depenent de l’elecció del 1er i/o 2n torn, dels horaris, de si s’inclou roba o no, etc. Els descomptes, son del 5% per un segon germà i un 10% per un tercer germà.

Preus Campus tecnificació i perfeccionament


El Campus de tecnificació i perfeccionament està dirigit a jugadors en edat cadet i junior, tindrà lloc entre el 3 i el 13 de Juliol, en horari de dilluns a divendres de 10 a 18:30h., i amb sessions d’entrenament dirigides per tècnics ACB i nacionals.

 

 

Lloc web: http://www.seccionbasquetcnt.org/

Tríptic informatiu en PDF: CN Terrassa – Campus estiu 2012

Més informació: 620 42 26 74 – 609 37 37 81 i al Punt d’Atenció al Soci del CN Terrassa de 7:00 a 22:00h.

 

 

XIX CAMPUS DE BÀSQUET DE LA UE BARBERÀ

El XIX Campus d’estiu de la UE Barberà és un dels més consolidats al Vallès, ja que enguany arriba a la seva 19ª edició. L’esdeveniment, dirigit per el jugador del Senior A del club Lluís Soumah, està enfocat a nois i noies de 5 a 15 anys d’edat i tindrà lloc del 25 de Juny al 29 de Juliol. Es faran 4 torns (25-29 de Juny, 2-6 de Juliol, 10-13 de Juliol i 16-20 de Juliol) i en horari de 9 a 14h. La data límit d’inscripció és el 22 de Juny i el preu és de 50€/ per nen/a. Les plaçes són limitades (200).

El Campus del Barberà es durà a terme a les instal.lacions del Complex Esportiu Municipal de Can Serra, amb un enfocament al bàsquet de tipus teòric-pràctic, adaptat a l’edat i als coneixements de cada nen/a. Es faran joc col.lectius i altres esports, jocs d’aigua, i sorties a la Piscina Municipal.

Hi haurà un obsequi d’una samarreta per a tots els inscrits i una entrada pels Multicines Yelmo Cineflex (Baricentro).

Lloc web: http://www.uebarbera.es/

Tríptic informatiu en PDF: Campus d’estiu UE Barberà

Més informació: als telèfons 610.28.48.40 – 937.190.114

 

II Campus de Tecnificación Jonathan Ramírez

Trabajo técnico, táctico y fundamentos, siempre acompañados del factor diversión, son los ingredientes del segundo Campus Jonathan Ramírez que se llevará a cabo del 24 al 30 de junio en Vic (Mas Aliberch, en Muntanyola) en una segunda edición plagada de novedades y mejoras que tienen como objetivo acrecentar las buenas sensaciones recogidas la temporada pasada.

Toda la información AQUÍ

Nueva edición, nuevos retos:

Para esta segunda edición del Campus Jonathan Ramírez no sólo habrá un cambio de escenario al desplazar la actividad a Mas Aliberch (a escasos 7 kilómetros de Vic) si no que, además, se celebrará una única tanda, a diferencia de las tres de la pasada temporada. En el cuerpo técnico, además del propio Jonathan Ramírez, uno de los mejores jugadores del panorama EBA y quizá el mejor tirador de la categoría, se contará con la presencia de técnicos y jugadores profesionales y semiprofesionales que convivirán con los inscritos y los harán partícipes de su experiencia y conocimientos. Así pues, Jordi Martí (Entrenador del CB Cornellà, EBA), Álvaro Blanco (Entrenador del Stadium Casablanca Zaragoza, EBA), Julià Garrote (CB Granollers, EBA), Albert Masllorens (CB Mollet, EBA) y Alberto López (Entrenador de la cantera del CB Mollet) componen un cartel técnico de lujo, y más teniendo presente que se cuenta con la presencia y colaboración de otros jugadores profesionales que acudirán al campus puntualmente.

Además de todo ello, está prevista la inscripción de un grupo de jugadores estadounidenses que forman parte de la AWBC (Amateur World Basketball Connection), una organización americana cuyo objetivo es potenciar los contactos entre los jugadores que forman parte de este programa para hacerlos partícipes de experiencias en otros países. De hecho, el grupo de 20 jugadores estadounidenses están llevando a cabo diversas iniciativas para financiar su viaje e inscripción al Campus Jonathan Ramírez, y conocer así de primera mano el trabajo técnico que se desarrolla en el baloncesto nacional. Una ocasión única, sin duda, para convivir con chicos de otras nacionalidades y formación.

Posted in EventosComentarios desactivados

Espectacular mezcla de luces y freestyle en la multitudinaria presentación conjunta de Creu Alta y Escola del Carme


 

La tradicional presentación conjunta entre ambos clubes fue nuevamente espectacular

El Creu Alta Bàsquet Sabadell y el Club Esportiu Escola del Carme (CEEC) presentaron, el miércoles pasado, sus equipos de baloncesto base y escuela en un acto festivo- siempre esperado- en el pavelló del Nord de Sabadell. Se trataba de la cuarta presentación que los dos clubes hacían conjuntamente, fruto de la buena relación que mantienen desde hace años. En esta ocasión, además, también participó un equipo benjamín de la escuela La Trama.

 

A las 19.00 horas, con puntualidad inglesa, las luces del pabellón se apagaron para dar comienzo al acto que volvía a presentar Xavi Andreu, ejerciendo de director de orquesta. Durante casi una hora, el periodista sabadellense llamó a pista a los 29 equipos del Creu Alta y los 9 de Escola del Carme, quienes desfilaron guiados únicamente por los focos y la música. La grada estaba llena con casi 1.000 aficionados entre padres, madres y seguidores. Una vez situados los equipos, llegó el toque institucional con los parlamentos. En primer lugar habló el presidente del ClubEsportiu Escola del Carme, Ramon Turet, quien agradeció el compromiso diario de los jugadores y de las familias. El presidente de la entidad arlequinada, Enric Campos, habló del esfuerzo que significa aprender mientras que la directiva de la Federació Catalana de Basquetbol, Josefina Pèlachs, felicitó a los jugadores.

 

Filipy puso el espectáculo con su particular show

Finalmente el señor regidor de deportes de Sabadell, Josep Ayuso, agradeció la participación e instó a las dos entidades a seguir trabajando. Acto seguido, el freestyler Rubén ‘Filipy’ Alcaraz, quien posee un récord Guinnes de rodar el balón durante másde 10 minutos sobre un dedo, empezó una exhibición que motivó la participación de los jugadores más jóvenes. La jornada festiva finalizó con la tradicional foto de familia, que este año sumaba, entre entrenadores, jugadores y directivos, a casi 600 personas.

A. Roca

Posted in EventosComentarios desactivados

Cadete Interterritorial: Flor de Vimbodi Pardinyes 79 – Creu Alta Sabadell 110


 

CADETE INTERTERRITORIAL MASCULINO

Ver resultados y clasificación

El Creu Alta consiguió una espectacular victoria en Lleida

FLOR DE VIMBODI PARDINYES 79 – CREU ALTA 110

El cadete ’1′ del Creu Alta sigue en su buena linea de juego y resultados en este tramo final de liga como demuestra la victoria de la semana pasada ante Manresa o  la de esta ocasión venciendo en la complicada pista del Pardinyes donde habían caído algunos de los gallitos del grupo como Manresa y Cornellà.

En el primer periodo, pero, la dinámica del partido fue totalmente negativa para los sabadellenses que encajaron la friolera de 31 puntos en el primer periodo debido a cierta falta de actitud defensiva que, no en vano, también se mostró en el bando ilerdense al encajar 24 tantos. En el segundo cuarto mejoró la defensa de los de Armand Quiles que encajaron menos puntos y pudieron salir más ocasiones en contraataque dándole la vuelta al marcador que llegaba al descanso con el impresionante 48-54.

Tras el paso por vestuarios nada nuevo en el parquet, los ataques se seguían imponiendo a las defensas pero la mayor calidad del Creu Alta comenzó a hacer acto de presencia traducida en contraataques y juego veloz que desarbolaron por completo a un equipo local que no podía mantener el ritmo de los de Sabadell. Con 65-83 y diez minutos por jugarse siguió el claro dominio arlequinado en que los jugadores visitantes aprovecharon para gustarse y superar por una decena de puntos un marcador centenario que refrenda a este equipo como el segundo mejor anotador de la competición tras el líder Sedis.

Creu Alta Sabadell:  Marinel.lo 4, Batiste 4, Turell 4, Pons 5, Altimira 18, Segura 9, Lopez 9, Martin 19, Martinez 20, Brosa 11, Carrera 7.

Q. Gómez

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Cadete Interterritorial: Creu Alta Sabadell 90 – AEC Collblanc 40


CADETE INTERTERRITORIAL MASCULINO

Ver resultados y clasificación

CREU ALTA SABADELL 90 – AEC COLLBLANC-LA TORRASSA 40

El Creu Alta se sobrepuso de su inesperado revés la semana pasada volviéndose a hacer fuertes en su feudo donde están demostrando que se desenvuelven a gran

El Creu Alta ocupa la tercera plaza empatado con dos equipos más

nivel. Los sabadellenses salieron muy concentrados esgrimiendo una intensa y férrea defensa que pilló descolocados a los jugadores del Collblanc, los cuales recibieron un durísimo parcial de 28-9 en los primeros diez minutos de juego. Tras esta importante y temprana brecha la dinámica se mantuvo en los siguientes tres periodos donde los de Armand Quiles no mostraron signos de relajación y fueron ampliando su ventaja hasta el definitivo y contundente 90-40 que habla por sí solo y sirve como acicate para recibir al potente CB Cornellà ‘B’ en el próximo compromiso del equipo arlequinado.

 

Creu Alta Sabadell: Marinel.lo A 4,Turell 4,Pons 15, Altimira 17, Segura 13, Verges 2, Martin 5, Martinez 10, Brosa 6, Marinel.lo M 4, Carrera 10

Q. Gómez

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Cadete Interterritorial: Centre Catòlic Hospitalet 74 – Creu Alta Sabadell 71


Ver resultados y clasificación

CENTRE CATÒLIC HOSPITALET 74 – CREU ALTA SABADELL 71

El cadete 1 del Creu Alta vio truncada su buena racha de resultados en su visita a la complicada cancha del Centre Catòlic, pese al buen inicio del encuentro para los

Pese al buen inicio de partido los creualtenses no pudieron vencer en Hospitalet

intereses arlequinados. Los de Armand Quiles, en una gran salida, pusieron un inapleable 0-12 en el marcador que hacía presagiar un partido cómodo, llegando al finl del primer cuarto con un 14-22 para los de Sabadell. En el segundo periodo el dominio del marcador continuó del lado visitante aunque los locales comenzaron a recortar distancias llegando al 35-39 que señalaba el electrónico en la media parte.

 

Tras el paso por vestuarios los visitantes tuvieron en su mano romper el partido en cualquier instante pero la falta de acierto y la permisividad arbitral en ciertos momentos dieron al traste con las opciones de llevarse el partido en este tercer cuarto mientras los hospitalenses, pese a hallarse por debajo en la clasificación, fueron creyendo en la victoria hasta que consiguieron ponerse por delante y sumar un triunfo inesperado debido a la inconsistencia vallesana.

Creu Alta Sabadell: Marinel.lo A, Batiste,Turell,Pons (2), Altimira (15), Segura (8), Lopez (14), Martin (6), Martinez (18), Brosa (6), Marinel.lo (2), Carrera.

 

Q. Gómez

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Cadete Interterritorial: Creu Alta Sabadell 92 – BC River Andorra 53


 

 

CADETE INTERTERRITORIAL MASCULINO

Ver resultados y clasificación

 

CREU ALTA SABADELL 92 – BC RIVER ANDORRA 53

Parciales: 27-15, 27-13, 30-15, 8-10

Con este triunfo el Creu Alta se pone con un balance de 4-3 (foto: Creu Alta Sabadell)

El cadete 1 del Creu Alta parece haberle cogido el pulso a la categoría interterritorial y consiguió una contundente victoria ante el Andorra que se suma a las obtenidas de manera consecutiva en las últimas jornadas ante el Pardinyes de Lleida (95-45) y a domicilio ante el Cat.Occident Manresa (62-74).

Los de Armand Quiles, que hasta esta racha de triunfos se habían mostrado algo irregulares impusieron su agresiva defensa desde un buen inicio consiguiendo así darle un ritmo conveniente al encuentro que estuvo bien servido de contraataques y transiciones favorables al conjunto arlequinado que demostró porqué es uno de los equipos más anotadores de la competición interterritorial con tanteos cercanos a los 30 puntos en los tres primeros periodos.

Los del Principat apenas opusieron resistencia y únicamente pudieron plantar algo de cara en el último cuarto cuando la relajación sabadellense debido al amplio dominio se produjo en ataque y en defensa.

 Con esta victoria el Creu Alta se posiciona a la zaga de los tres primeros clasificados y visita al Centre Catòlic Hospitalet en una buena ocasión para seguir con esta dinámica de resultados que pueden poner al conjunto sabadellense aún más arriba.

Creu Alta Sabadell: A. Marinel·lo 6, Batiste 3, Turell 4, Pons 16, Altimira 5, Segura 9, López 19, Martín 4, Martínez 14, Brosa 6, M. Marinel·lo, Carrera 2

Q. Gómez

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Cadete Interterritorial: Creu Alta Sabadell 76 – CB Esparreguera 65


    

    

CAMPEONATO CATALUNYA CADETE INTERTERRITORIAL GRUPO 1  

Ver resultados y clasificación  

CREU ALTA SABADELL 76 – CB ESPARREGUERA 65

El cadete creualtense se estrenó en Interterritorial (foto: Creu Alta)

El cadete 1 del Creu Alta Sabadell estrenó su casillero de victorias en la complicada categoría interterritorial al vencer en un igualado encuentro al Esparreguera,rival que ya había vencido en el primer encuentro de esta fase regular. Los arlequinados, dirigidos desde la banda por Armand Quiles, dominaron el encuentro en la primera mitad con un tanteo muy elevado (41-33) gracias a una buena fluidez ofensiva que los del Baix Llobregat se encargaron de diluir en la segunda parte a base de agresivas defensas. 

La permisividad arbitral, patente tras el paso por los vestuarios, favoreció a los visitantes que se adueñaron del encuentro en el tercer cuarto gracias a su gran acierto exterior poniendo un 54-56 en el marcador a falta de diez minutos por jugarse. En el último periodo los sabadellenses se rehicieron de la embestida de los de Esparreguera, y aprovechando la superioridad de su juego interior, consiguieron firmar un gran parcial (22-9) que acabó traduciéndose en una importante victoria para los locales.  

Creu Alta Sabadell: A.Marinel·lo 2, Batiste 4, Turell 2, Pons 2, Altimira 7, Segura 9, López 8, Martín 19, Martínez 26, Brosa 2, M.Marinel·lo, Carrera 4.  

Q. Gómez  

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Preinfantil Masc: Creu Alta Sabadell 42 – CN Sabadell 43


    

    

PREINFANTIL MASCULINO “A1″  

Ver resultados y clasificación

   

CREU ALTA SABADELL 42 – CN SABADELL 43

Parciales: 4-6, 4-10, 10-6, 5-0, 10-10, 9-11  

Creu Alta y CN Sabadell llegaban a la fase regular de A1, con los mejores equipos de la provincia, como únicos equipos invictos en la fase previa, y además, quería el destino que ambos equipos se midieran en la jornada inaugural de esta nueva competición. El partido, tal y como se esperaba, tuvo emoción hasta el último suspiro aunque las cosas no parecían pintar de tal manera desde un buen principio.  

El CN Sabadell comenzó dominando el partido pese a no estar especialmente acertado de cara al aro con movimiento de balón y seria defensa, mientras que el Creu Alta de Anabel Becerro pareció salir excesivamente respetuoso en los dos primeros cuartos de partido. Cuando parecía que los nadadores podrían romper  

El CNS se llevó un derbi sabadellense de infarto

 

el choque en cualquier momento, un mal momento de juego con excesivos balones perdidos le dio la oportunidad a los locales de meterse de lleno en el partido a partir del tercer periodo, cuando comenzaron a atacar con más rigor haciendo daño al  CNS mediante valientes penetraciones a canasta. El cuarto periodo aún sería más significativo: el conjunto nadador, pese a tener paciencia en ataque, se estrellaba contra el muro defensivo arlequinado una y otra vez hasta finalizar los 8 minutos del parcial sin anotar ni un sólo punto ni dirigirse a la línea de personal, hecho que permitió, después de 32 minutos jugados, ponerse a los de Becerro por delante en el marcador.  

Con dos cuartos por jugarse el equipo de Quim Gómez y Ricard Pérez pareció reaccionar y salir de su mala dinámica cuando consiguió reponerse y adelantarse en el marcador por 3 (25-28), pero esto sólo sería un espejismo ya que Creu Alta no perdió la fe y de la mano de Javi Vílchez y Guillem López consiguieron devolver el encuentro a donde estaba (33-32 para los locales al finalizar el quinto periodo) y distanciar aún más a los suyos al iniciarse el último y decisivo cuarto. Esta desventaja para el CN Sabadell fue un punto de inflexión ya que los nadadores protagonizaron un parcial de 1-7 que les devolvió la ventaja gracias a una mejoría en los ataques en que Oriol Centelles se mostró especialmente resolutivo. Con 39-41 a falta de algo más de un minuto el Creu Alta volvió a avanzarse gracias a un providencial triple de Vílchez que sentó como un jarro de agua fría a los de Gómez, los cuales no perdieron la calma, conviertieron una canasta importantísima mediante Joel Belmonte que les daba la ventaja a falta de escasos segundos y, tras una buena defensa, se aseguraban un triunfo en un partido no apto para cardiacos que de buen seguro será el preludio de otros muchos.  

Creu Alta Sabadell: López 10, Vílchez 13, Montraveta 6, Font 2, Planas 4, Roig 2, Ribas 2, Díaz 4, Cerdà, Rojano, Fusté  

CN Sabadell: Martínez 10, Centelles 13, Ureta 2, Belmonte 8, Arnella 4, Cañero 2, Ramiro 4, Giralt, Hernández, Garrido  

J. Leiva  

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Éxito de la base del Creu Alta Sabadell Bàsquet en la fase previa


El Pre-Infantil 1 y el Cadete 1 del Creu Alta Sabadell Bàsquet han hecho historia en esta primera fase al conseguir la clasificación para el campeonato A-1 y el campeonato interterritorial respectivamente, un hito que hasta ahora no se había conseguido en esta entidad de tan sólo 12 años de historia. Doble mérito tiene el hecho de que ambos equipos lo han conseguido con jugadores de la ciudad y formados en la entidad arlequinada.

El equipo preinfantil, entrenado por Annabel Becerro y Maria Rafel terminaron la primera fase en el grupo 03 de nivel A invictos con un bagaje de 8-0 (64’6 puntos a favor y 39’75 en contra), mientras que los cadetes de Armand Quiles y Albert Robledillo también acabaron la primera fase invictos de su grupo (el 11 de Nivel A) siendo, además, el mejor ataque y la mejor defensa del grupo (84’25 puntos a favor y 49’5 en contra de media en los ocho partidos disputados) y acabaron como uno de los mejores equipos en este nivel.

Además, a estos dos éxitos cabe añadir que cuatro equipos más de la entidad han conseguido el liderato de sus grupos en esta primera fase, son el Cadete 4 en nivel C, el Infantil 1 en nivel B, el Pre-Infantil 2 en nivel C y el Pre-Mini en nivel C. Al éxitotambién se añade el máximo equipo de la entidad, el junior 1 que esta realizando una gran campaña en nivel B.

El preinfantil de Creu Alta competirá entre los mejores tras su liderato en la fase previa (foto: creualtabasquet.cat)

Posted in Categorías inferioresComentarios desactivados

Multitudinaria presentación conjunta de Creu Alta Bàsquet y Escola del Carme


El pasado miércoles 28 de octubre el Creu Alta Sabadell Bàsquet y la Escola del Carme presentaron oficialmente sus equipos de base en el recién inagurado pavelló del Nord de Sabadell. Un escenario que ha sido muy importante para la entidad arlequinada de la ciudad, puesto que le ha servido para ampliarse con nuevos equipos- un grupo de pequeños de la escola de básquet y dos equipos más queparticiparán en la liga que organitza el Consell Esportiu de Sabadell.

Unas mil personas, entre padres, madres y aficionados a este deporte se acercaron, a las siete de la tarde, al nuevo pabellón instalado en la Ronda Collsalarca para disfrutar de esta fiesta de baloncesto que, un año más, fue dirigida por el maestro de ceremonias, el periodista sabadellense Xavi Andreu. Durante casi una hora desfilaron por el ‘parquet’ los 32 equipos que forman el Creu Alta Sabadell Bàsquet y los 9 de l’Escola del Carme, liderados por sus entrenadores y animados por las palabras de Andreu. Los gritos y aplausos del público amenizaron el acto.

A las 20h las palabras de agradecimiento- hacia padres y jugadoras- de Ramon Turet, el presidente de la entidad rojiblanca, marcaron el comienzo de los parlamentos oficiales. El presidente de la entidad arlequinada, Enric Campos, se trasladó a los orígenes del básquet sabadellense y contó diversas anécdotas mientras que el alcalde de la ciudad, Manuel Bustos, agradeció la participación de la afición y los dos clubes.

Una exhibición de básquet ‘freestyle’, puso la guinda a una presentación que, en esta edición, tuvo que cambiar de escenario después que el año pasado el pavelló de Can Balsach se hubiera quedado pequeño. La tradicional foto de familia puso fin a esta fiesta del baloncesto arlequinado y rojiblanco. Cabe destacar que se trataba de la tercera presentación oficial que las dos entidades han realizado conjuntamente.

El conjunto de técnicos y deportistas fue multitudinario (foto: Creu Alta Basquet)

La presentación de la entidad arlequinada volvió a ser una fiesta (foto: Creu Alta Basquet)

A. Roca

Posted in Categorías inferiores, EventosComentarios desactivados


Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos