Tag Archive | "improve basketball"

Badia del Vallès acollirà el 1er Campus de Tecnificació amb importants innovacions


 

Badia del Vallès acollirà el seu 1er Campus de bàsquet de Tecnificació de Nadal organitzat pel CB Nou Badia, Improve Basketball i amb el suport de l’Ajuntament de la localitat del 27 al 30 de desembre a les Instal•lacions Esportives Municipals i comptarà amb la presència d’entrenadors de reconegut prestigi liderant les sessions de millora individual en les que, a més, es comptarà a una innovadora màquina de tir i l’enregistrament dels entrenaments com a principals novetats.
El campus estarà dirigit per l’entrenador Àlex Garcia, amb experiència a les categories inferiors del Manresa, Joventut i Barça, amb qui ha estat campió d’Espanya en diverses ocasions, i espera ser la primera de moltes edicions a la localitat vallesana.

Les inscripcions estan ja disponibles a
http://www.improvebasketball.net/campus-tecnificacion-badia

 

Posted in Destacado, EventosComentarios desactivados

Improve Basketball porta el millor Campus de Tecnificació a Sabadell aquest Nadal


 

Improve Basketball organitza els propers 28, 29, 30 i 31 de desembre un Campus de Nadal de Tecnificació orientat a jugadors i jugadores de 10 a 17 anys a Sabadell. L’any passat ja es va organitzar un Campus liderat per Roger Esteller i en aquesta ocasió qui agafa la batuta són dos cracks internacionals com Rodrigo De La Fuente (Barça, Estudiantes, Roma) i Josep Maria “Matraco” Margall (Joventut de Badalona) que cercaran la millora dels fonaments tècnics bàsics i la seva transferència al joc real. La direcció tècnica del Campus la durà a terme un entrenador de llarga i prestigiosa experiència com és Miguelito López Abril.

Les sessions de tecnificació es duran a terme al Pavelló de Can Balsach (Carretera de Prats 2, Sabadell) en horari de 9.00 a 13.00 i amb un preu de 100€. Tota la informació i inscripcions a www.improvebasketball.net

Posted in Categorías inferiores, Destacado, EventosComentarios desactivados


Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos