Tag Archive | "jaume rovira"

Jaume Rovira, nou director tècnic d’un Q Basket Sant Cugat que presenta novetats en els seus equips sèniors


 

Rovira arriba al Q Basket per aportar la seva experiència (foto: cugat.cat)

Jaume Rovira ha estat l’escollit en les darreres setmanes per fer-se càrrec de la direcció tècnica del Q Basket Sant Cugat, club que pren el testimoni del CB Mirasol, i que pretén donar un pas endavant en tots els sentits per seguir creixent com en els darrers anys.

Rovira, que té una llarga experiència de més de 30 anys com a tècnic i ha estat al capdavant de diferents clubs com CB Cornellà, Espanyol, Picadero, Viladecans-Sant Gabriel, CN Caldes o Collblanc entre d’altres, arriba a Sant Cugat per impulsar el Q Basket i aportar els seus coneixements en una entitat que ha experimentat notables canvis en el seu organigrama esportiu, principalment pel que fa als equips sèniors.

D’una banda Marta Oller substituirà a Arnau Brunet com a entrenadora de l’equip femení tot esperant que es confirmi l’ascens a 2a Catalana després d’una gran temporada a 3a. Per un altre costat Jordi Bargalló, fins ara a l’equip sots 21, s’encarregarà del primer equip masculí reemplaçant a Jordi Pigem a la banqueta i rejovenint la cara d’un equip que encara està a l’espera de saber a quina categoria competirà ja que hi han opcions de donar un salt endavant i competir un esglaó per sobre de 3a Catalana. A més, Bargalló s’encarregarà de de la direcció de l’escola de bàsquet.

Q. Gómez

Posted in 3A Catalana F, 3A Catalana M, Competiciones femeninas, Competiciones masculinas, PersonajesComentarios desactivados


Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos